Broel 4 -Rooms with a view

B Boetiekhotel of B&B
In het hartje van Kortrijk bevindt zich het oude herenhuis van de stadsbrouwerij Tack. Deze erfgoedwoning werd omgebouwd tot een hedendaags boetiekhotel voorzien van alle luxe en comfort. Wij staan garant voor ruime en unieke kamers die voorzien zijn van airco, afzonderlijk toilet, linnen lakens en een prachtig uitzicht over de stad of de oude brouwerijtoren. 

Met volle goesting en eigentijdse invulling werden alle kamers persoonlijk ingericht.

Het ontbijt wordt opgediend in de voormalige brouwerszaal maar bij mooi weer kan dit ook in de privé tuin of op de verlaagde leieboorden. 

Laat u verrassen door de stilte van deze levendige stad.

Aanvaarden Maestro - Visa - Mastercard

centrale ligging met een mooi zicht
 gratis WiFi  
Lift
Tuin met terras
gratis parkeren (tss 19u en 9u + zon en feestdagen)
gratis water
historisch erfgoedpand op 
minder dan 10 min van Kortrijk Xpo 
afgesloten toilet per kamer
airco 

U bent onze gast:
U bent van harte welkom. Wij ontvangen u graag persoonlijk en met een glimlach. Wij dragen privacy en rust hoog in het vaandel. Tijdens uw verblijf staat steeds gratis gekoeld (bruis)water ter beschikking.

Veronique Peene, uw gastvrouw, is sinds 2002 actief binnen het toerisme. Zo baatte zij tot 2018 B&B Décoverte uit (9,2 op booking.com) en is ze oprichtster van Bboat, een bedrijf die motorjachten verhuurt in Vlaanderen. Deze kennis en ervaring werden samengebracht om op het Buda eiland, in het centrum van Kortrijk dit eigentijdse toeristisch project neer te zetten.
 
RUST -LICHT -RUIMTE - KARAKTER – PRIVACY

Centrale ligging
Deze geklasseerde brouwerswoning ligt aan de verlaagde leieboorden, het kloppende hart van de stad. Broel 4 ligt op minder dan 3 minuten wandelen van het begijnhof (werelderfgoed), de Onze Lieve Vrouwenkerk, de grote markt en andere historische gebouwen. Maar ook het Shoppingcenter “K” of de vele andere winkels zijn op wandelafstand. Maar vergeet vooral de vele karaktervolle cafeetjes, eethuizen en restaurants niet in de directe omgeving.
Het is ook mogelijk om de wijdse omgeving en het open landschap te ontdekken met elektrische fietsen. (mits betaling )

Veronique Peene